Presentació de ‘V de Bes’ a la Llibreria Papasseït

Divendres passat dia 19 de juny va tenir lloc la presentació del ‘V de Bes’, llibre de la Núria Miramelsmots en el qual he participat escrivint una frase per al pròleg.

A través de les xarxes socials la Núria va demanar 20 prologuistes que escrivissin una frase sobre què sentíem en mirar els seus mots, i finalment va rebre un total de 45 frases de diferents persones d’arreu del país. A més oferia la possibilitat de fer una presentació del llibre a la població de cada prologuista, així que divendres va ser a Manresa, a la Llibreria Papasseit, ja que som dues les persones de la comarca que hem participat en el pròleg, la M Carme Martín i jo.

Paraules de la Núria, el seu és un llibre-llibreta per escriure els nostres mots, així que ens va demanar si volíem escriure textos i llegir-los durant la presentació. Una presentació entretinguda i que, a nivell personal, he de dir que va anar força bé tot i ser la primera vegada que participava com a presentadora, parlar en públic no és el meu fort però la Núria fa que tot surti d’una manera espontània.

El públic assistent també va participar de la presentació ja que la Núria va repartir punts de llibre amb textos seus i alguns assistents van llegir-los.

Donar les gràcies a la Núria per deixar-nos formar part d’aquest projecte i a la Llibreria Papasseit per deixar-nos l’espai per a  la presentació. Amb la Núria va ser la primera vegada que vam coincidir ja que només ens coneixíem de les xarxes socials i em va encantar gaudir de la seva simpatia i el seu encant.

Gràcies també per la dedicatòria al ‘V de Bes’; a la M Carme, perquè gràcies als mots ens hem conegut i podem gaudir dels nostres textos. I gràcies al Xavier Almirall per les fotografies.

Amb la Núria i la M Carme

La dedicatòria de la Núria al 'V de Bes'

La dedicatòria de la Núria al ‘V de Bes’

Anuncis

One thought on “Presentació de ‘V de Bes’ a la Llibreria Papasseït

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.