Bocins de solidaritat

Uns gatets a Salelles – el Bages

Cada matí desperta davant de l’atenta mirada del Menut, que se li acosta i comença a roncar mentre ella li acaricia el seu pèl fi de color negre. Al menjador, estirats sobre el sofà, el Blanquet i el Tim, els altres dos gats que viuen a casa seva. Tres àngels rescatats del carrer i que ara omplen d’alegria la seva petita llar, i per sobre de tot, omplen de llum la seva vida.

Sempre ha sentit empatia pels animals. Des de ben petita li van ensenyar que són éssers vius a qui no s’ha de fer mal. Recorda l’Abu, el primer gos que va tenir, amb aquella mirada dolça i plena de tendresa. I els farts de plorar que es va fer quan va morir. Després de la seva pèrdua, més gats i gossos han inundat d’amor incondicional el seu cor.

A més també col·labora amb una associació que rescata gats i cada tarda va al refugi a alimentar-los i donar medicació a aquells que ho necessiten. A cada un d’ells els busquen adoptants responsables que els vulguin cuidar, que siguin un membre més de la seva família. Des que forma part de l’associació són molts els gats que hi han passat i ha viscut situacions de tota mena. Moments de tristesa per aquells a qui no han pogut salvar la vida. Moments de felicitat per tots els qui han marxat gaudint de l’escalfor d’una llar, de la calidesa d’una família. Ella i els seus companys treballen incansablement per donar-los el millor.

Aquesta tasca l’omple, col·laborar i ajudar amb tot el que sigui possible; tot i així també és una persona somiadora, i el que més desitjaria és viure en una casa enmig de la natura, amb un ampli espai on tenir animals. De moment se sent satisfeta amb el que fa, però en la seva imaginació, aquest és un somni que li agradaria fer realitat algun dia.


Microrelat inclòs en el ‘Projecte 5×5’, inspirat per les paraules proposades per Mila Peiro: llum, tendresa, colors, imaginació, alegria.

Anuncis

4 thoughts on “Bocins de solidaritat

  1. Retroenllaç: Projecte 5×5… vols participar-hi? | ESPILL DAURAT

  2. Retroenllaç: Projecte 5×5: Completat | ESPILL DAURAT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s