Col·labora

Si t’agrada aquest projecte i vols col·laborar ho pots fer de diferents maneres.

  • Difusió del blog. Si t’agrada algun dels meus textos, el blog en general o qualsevol apartat pots fer-ne difusió compartint-lo a les xarxes socials o publicant un enllaç a la teva pàgina.
  • Segueix-me a Facebook. A Facebook tinc una pàgina: facebook.com/espilldaurat, on pots clicar M’agrada i així estar al corrent de les novetats. Pots ajudar-me a fer-la créixer compartint-la al teu mur i convidant les teves amistats que s’hi uneixin. Una manera, com l’anterior, senzilla i que no costa gens i que s’agraeix molt.
  • Compra de llibres i/o productes artesans. Bona part dels textos que escric, a més de publicar-los al blog, també els tinc editats en paper, ja sigui en forma de llibres artesans, postals, punts de llibre o llibretes. Pots comprar-ne en alguna fira o mercat on assisteixo, recital o presentació dels quals vaig informant al blog. De llibres també en podeu trobar als següents establiments: El racó de les paraules, al carrer Lluís Companys número 8 de Sant Joan de Vilatorrada i Tramuntana de Llibres, al carrer Giralt el Pellisser número 20 de Barcelona, davant del mercat de Santa Caterina.
  • Vols que treballem junts? Si tens alguna proposta per portar a terme un projecte conjunt escriu-me i ho comentem. Si per exemple ets escriptor/a i vols que oferim un recital junts; o ets il·lustrador/a, fotògraf/a i vols que posi textos a les teves creacions. O qualsevol idea que tinguis i creguis que podem treballar conjuntament, endavant. Perquè com diu el proverbi xinès: Si vas sol arribaràs lluny, si vas acompanyat arribaràs abans. Posa’t en contacte amb mi a través del formulari del blog o al correu electrònic espilldaurat@gmail.com
Anuncis